top

Guacamole groothandel

Bent u op zoek naar een kwalitatieve guacamole groothandel? Dan bent u bij Corny Bakers zeker aan het juiste adres! Corny Bakers Guacamole is een onderdeel van Mexicaanse groothandel Corny Bakers, al sinds 1972 een gevestigde naam in Europa voor Mexicaanse foodproducten. Corny Bakers heeft een breed assortiment van ruim 300 Mexicaanse/Texaanse artikelen. Wij beschikken over de juiste certificeringen, waardoor u er zeker van bent dat alle geleverde producten voldoen aan de strengste eisen en regelgeving. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u professionaliteit, vakkundigheid en producten van kwaliteit bieden.

Producten

Onze producent en tevens partner is afkomstig uit Mexico en maakt de allerlekkerste guacamole! Sinds de oprichting van hun bedrijf zijn ze toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, verse en volledig natuurlijke guacamole aan miljoenen consumenten over de hele wereld. Voor alle guacamoles worden verse ingrediënten als tomaten, uien en paprika’s gebruikt.

Het aanbod van guacamole groothandel Corny Bakers bestaat uit vier soorten guacamole. Wij zetten ze voor u op een rijtje:

 • Western guacamole is een mild gekruide kant-en-klare guacamole met 86,57% hass avocado, waarvan 30% chunks. Door zijn milde smaak kan deze guacamole goed als basis dienen voor sauzen en gerechten, maar ook gebruikt worden als dipsaus.
 • Pico de Gallo guacamole wordt veel gebruikt in de Mexicaanse keuken. Deze guacamole wordt gemaakt van 94,18% hass avocado, waarvan 30% chunks en geeft uw gerechten een pittige smaak. De avocado mousse kan op vrijwel dezelfde manier worden gebruikt als andere Mexicaanse vloeibare salsa’s, maar omdat het minder vloeistof bevat, kan het ook worden gebruikt als hoofdingrediënt in gerechten zoals taco’s en fajitas.
 • California Supreme is een kant-en-klare guacamole met 88,73% hass avocado, waarvan 30% chunks. Deze guacamole heeft eveneens een pittige smaak.
 • Als guacamole groothandel leveren wij ook Avocado Pulp. Dit is een romige basis mousse van de beste hass avocado’s met 30% chunks. De Avocado Pulp wordt kant en klaar geleverd en is een perfect begin van uw eigen guacamole of gerecht.

Recepten

Bent u benieuwd naar wat voor lekkers u kunt maken met de producten van guacamole groothandel Corny Bakers? Op onze website hebben wij een aantal recepten geplaatst. Zo krijgt u een beter inzicht in wat de mogelijkheden zijn met onze producten en kunt u zelf ook eens wat uitproberen!

Heeft u interesse in de producten van guacamole groothandel Corny Bakers? Of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Guacamole groothandel

Neem contact met ons op!

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Cart