top

Guacamole inkopen

Bent u op zoek naar een kwalitatieve groothandel voor uw guacamole inkopen? Corny Bakers heeft een breed assortiment van ruim 300 Mexicaanse/Texaanse artikelen, waaronder een aantal verschillende soorten guacamole met die echte authentieke smaak van Mexico!

Corny Bakers Guacamole is een onderdeel van Mexicaanse groothandel Corny Bakers, al sinds 1972 een gevestigde naam in Europa voor Mexicaanse foodproducten. Wij beschikken over de juiste certificeringen, waardoor u er zeker van bent dat alle geleverde producten voldoen aan de strengste eisen en regelgeving. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u professionaliteit, vakkundigheid en producten van kwaliteit bieden.

Onze producten

Onze producent en tevens partner is afkomstig uit Mexico en maakt de allerlekkerste guacamole! Sinds de oprichting van hun bedrijf zijn ze toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, verse en volledig natuurlijke guacamole aan miljoenen consumenten over de hele wereld. Voor alle guacamoles worden verse ingrediënten als tomaten, uien en paprika’s gebruikt.

Bij Corny Bakers Guacamole kunt u de volgende soorten guacamole inkopen:

 • Western guacamole: mild gekruide kant-en-klare guacamole met 86,57% hass avocado, waarvan 30% chunks. Door zijn milde smaak is deze guazamole geschikt voor dipsaus, maar ook als basis voor andere sauzen en gerechten.
 • Pico de Gallo guacamole: wordt veel gebruikt in de Mexicaanse keuken en is daarom lekker authentiek. Deze guacamole wordt gemaakt van 94,18% hass avocado, waarvan 30% chunks en geeft uw gerechten een pittige smaak. De avocado mousse kan op vrijwel dezelfde manier worden gebruikt als andere Mexicaanse vloeibare salsa’s, maar omdat het minder vloeistof bevat, kan het ook worden gebruikt als hoofdingrediënt in gerechten zoals taco’s en fajitas.
 • California Supreme: een kant-en-klare guacamole met 88,73% hass avocado, waarvan 30% chunks. Deze guacamole heeft eveneens een pittige smaak.
 • Avocado Pulp: een romige basis mousse van de beste hass avocado’s met 30% chunks. De Avocado Pulp wordt kant en klaar geleverd en is een perfect begin van uw eigen guacamole of gerecht.

Interesse in onze guacamole inkopen?

Heeft u interesse in onze guacamole inkopen of wilt u graag meer informatie ontvangen over Corny Bakers Guacamole en onze producten? Dan horen wij het graag! Neem contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Inspiratie nodig voor recepten? Neem een kijkje op de website!

Guacamole inkopen

Neem contact met ons op!

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Cart