top

Inkoop guacamole

Bent u op zoek naar een kwalitatieve groothandel voor de inkoop guacamole? Corny Bakers Guacamole is een onderdeel van Mexicaanse groothandel Corny Bakers, al sinds 1972 een gevestigde naam in Europa voor Mexicaanse foodproducten van de allerbeste kwaliteit voor de scherpste prijs. Wij beschikken over de juiste certificeringen, waardoor u er zeker van bent dat alle geleverde producten voldoen aan de strengste eisen en regelgeving. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u professionaliteit, vakkundigheid en producten van kwaliteit bieden.

Producten

Onze producent en tevens partner is afkomstig uit Mexico en maakt de allerlekkerste guacamole! Sinds de oprichting van hun bedrijf zijn ze toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, verse en volledig natuurlijke guacamole aan miljoenen consumenten over de hele wereld. Voor alle guacamoles worden verse ingrediënten als tomaten, uien en paprika’s gebruikt.

Voor uw inkoop guacamole bent u bij Corny Bakers Guacamole aan het juiste adres voor de volgende soorten:

 • Western guacamole is een mild gekruide kant-en-klare guacamole met 86,57% hass avocado, waarvan 30% chunks. Door zijn milde smaak kan deze guacamole goed als basis dienen voor sauzen en gerechten, maar ook gebruikt worden als dipsaus.
 • Pico de Gallo guacamole wordt veel gebruikt in de Mexicaanse keuken. Deze guacamole wordt gemaakt van 94,18% hass avocado, waarvan 30% chunks en geeft uw gerechten een pittige smaak. De avocado mousse kan op vrijwel dezelfde manier worden gebruikt als andere Mexicaanse vloeibare salsa’s, maar omdat het minder vloeistof bevat, kan het ook worden gebruikt als hoofdingrediënt in gerechten zoals taco’s en fajitas.
 • California Supreme is een kant-en-klare guacamole met 88,73% hass avocado, waarvan 30% chunks. Deze guacamole heeft eveneens een pittige smaak.
 • Als guacamole groothandel leveren wij ook Avocado Pulp. Dit is een romige basis mousse van de beste hass avocado’s met 30% chunks. De Avocado Pulp wordt kant en klaar geleverd en is een perfect begin van uw eigen guacamole of gerecht.

Inkoop guacamole

Heeft u interesse in Corny Bakers Guacamole als uw partner voor inkoop guacamole of wilt u graag meer informatie ontvangen over Corny Bakers en onze producten? Dan horen wij het graag! Neem contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Benieuwd naar wat u met de guacamole kan doen? Bekijk dan onze recepten!

Inkoop guacamole

Neem contact met ons op!

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Cart