top

Guacamole kopen

Gaat u binnenkort de Mexicaanse keuken ontdekken? Dan is een goede, kwalitatieve guacamole eigenlijk onmisbaar! Ga voor de authentieke Mexicaanse smaak en kies voor guacamole kopen bij Corny Bakers Guacamole.

Corny Bakers Guacamole is een onderdeel van Mexicaanse groothandel Corny Bakers, al sinds 1972 een gevestigde naam in Europa voor Mexicaanse foodproducten. Met een breed assortiment van ruim 300 Mexicaanse/Texaanse artikelen vindt u bij ons de beste producten voor uw Mexicaanse gerechten.

Welke guacamole gaat u kopen?

Onze producent en tevens partner is afkomstig uit Mexico en maakt de allerlekkerste guacamole! Sinds de oprichting van hun bedrijf zijn ze toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, verse en volledig natuurlijke guacamole aan miljoenen consumenten over de hele wereld. Voor alle guacamoles worden verse ingrediënten als tomaten, uien en paprika’s gebruikt.

Bij Corny Bakers Guacamole kunt u de volgende soorten guacamole kopen, allen met eigen smaak maar net zo lekker!

 • Western guacamole: mild gekruide kant-en-klare guacamole met 86,57% hass avocado, waarvan 30% chunks. Door zijn milde smaak is deze guazamole geschikt voor dipsaus, maar ook als basis voor andere sauzen en gerechten.
 • Pico de Gallo guacamole: wordt veel gebruikt in de Mexicaanse keuken en is daarom lekker authentiek. Deze guacamole wordt gemaakt van 94,18% hass avocado, waarvan 30% chunks en geeft uw gerechten een pittige smaak. De avocado mousse kan op vrijwel dezelfde manier worden gebruikt als andere Mexicaanse vloeibare salsa’s, maar omdat het minder vloeistof bevat, kan het ook worden gebruikt als hoofdingrediënt in gerechten zoals taco’s en fajitas.
 • California Supreme: een kant-en-klare guacamole met 88,73% hass avocado, waarvan 30% chunks. Deze guacamole heeft eveneens een pittige smaak.
 • Avocado Pulp: een romige basis mousse van de beste hass avocado’s met 30% chunks. De Avocado Pulp wordt kant en klaar geleverd en is een perfect begin van uw eigen guacamole of gerecht.

Recepten

Guacamole is echt een basisingrediëntje in de Mexicaanse keuken, dus kies zeker voor guacamole kopen bij Corny Bakers Guacamole! Voor een scherpe prijs krijgt u de allerbeste kwaliteit guacamole. Dat wordt smullen! Benieuwd naar wat voor lekkers u kunt maken met de producten van guacamole importeur Corny Bakers? Bekijk dan eens de recepten op onze website.

Guacamole kopen

Neem contact met ons op!

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Cart